Speciaal programma

krimpenerwaard • Ook in het nieuwe jaar laat RTV Krimpenerwaard van zich horen. Op de radio is er op nieuwjaarsdag van 10.00 tot 14.00 uur een speciaal programma, waarin luisteraars de mogelijkheid hebben om hun nieuwjaarsgroeten over te brengen. Tevens is er dan aandacht voor de traditionele nieuwjaarsduik in buurtschap Opperduit in Lekkerkerk. Van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een speciale nieuwjaarseditie van Greenheart Country.
Op televisie wordt eveneens de nieuwjaarsduik in Lekkerkerk uitgezonden, net als het optreden van het Regiokoor in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek, de pluimveetentoonstelling van LKPV in Lekkerkerk en 'Terug naar Toen', een serie in samenwerking met de oudheidsverenigingen in de Krimpenerwaard. In deze aflevering is er aandacht voor de scheepsbouw in Krimpen aan de Lek.


Tentoonstelling

bergambacht • Marjon Dekker-Boutkan uit Bergambacht exposeert in de maanden januari en februari haar werk -o.a. tekeningen met pastelkrijt en schilderijen met acrylverf- in de bibliotheek van Bergambacht. Tevens exposeert ze enkele keramische beelden. De opening van de expositie is zaterdag 12 januari van 10.30 tot 13.00 uur.


Gym je fit

haastrecht • Wegens succes in Bergambacht en Vlist is er vanaf vrijdag 11 januari ook in Haastrecht 'buitengym'. Fysiotherapeute Marije Bosboom draagt iedere vrijdag van 9.00 tot 10.0 uur zorg voor verantwoorde oefeningen. Deelnemers verzamelen zich achter Het Hof van Stein in Haastrecht. De eerste keer is gratis en Ineke van Vliet, bekend van Nederland in Beweging, doet de aftrap. Meedoen kost 3 euro per keer. Graag vooraf aanmelden. Dit kan via 0182-350012 of info@swobv.nl


Nieuwjaarsreceptie voetveer Af en Toe

ammerstol • Op zondag 6 januari, van 14.00 tot 17.00 uur, zijn 'vrienden van het voetveer Af en Toe' welkom om het nieuwe jaar in te luiden. Locatie: Veerhuisje, Lekdijk 109 Ammerstol. Vanaf deze datum is het veerhuisje weer iedere zondagmiddag open voor een praatje.