Drukke korpsavond

FOTO

krimpen a/d lek • Tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer in Krimpen aan de Lek zijn er certificaten uitgereikt, jubilarissen in het zonnetje gezet en is afscheid genomen van drie vrijwilligers. Burgemeester Roel Cazemier kwam langs om de brandweerlieden te bedanken voor hun inzet. Na de speech kregen de jubilarissen een lintje uitgereikt. Het gaat om Jeffrey van Schagen (10 jaar), C. de Hoop (15 jaar), S. Leentjes (12,5 jaar) en A. Wassenaar (12,5 jaar). Verder kregen H. van der Graaf (voertuigbediener/pompbediener) en C. de Hoop (bevelvoerder) een diploma uitgereikt. Afscheid is genomen van F. Eulderink, N. Groenen en M. Quist.         Foto: T. Brinkman


Expositie 'verborgen boodschap'

krimpen a/d lek/lekkerkerk • Onder de titel 'verborgen boodschap' exposeren meerdere kunstenaars hun werk in de bibliotheek van Lekkerkerk en in het Cultuurhuis. Het gaat om tekeningen van Parisa Akbarzadehpoladi, Anita van Ast met affiches, Ina Hoeneveld met beelden en de vrouwengroep van de koffieochtend in Lekkerkerk met een gezamenlijk kunstwerk. In de bibliotheek van Lekkerkerk exposeren ook nog Marina Tramper met een collage van schilderijen en Léon Hoeneveld met letterkunst. De bindende factor van de exposanten -de verborgen boodschap- ligt in de manier van maken, in het onderwerp, de presentatie of in het gebruik van symbolen. De expositie nodigt uit tot langer kijken om zo de boodschap te ontrafelen.


Dorcaswinkel dicht

schoonhoven • De Dorcaswinkel aan de Achterwetering 3 in Schoonhoven sluit van 22 december tot en met 7 januari in nieuwe jaar haar deuren. Op 8 januari is de winkel weer open.