Kerstmarkt in Schoonhoven

schoonhoven • In het centrum van Schoonhoven is vrijdag 14 december de kerstmarkt van Stichting Spomuza. Langs de Haven staan kramen met kerstartikelen en aan de Tol is een kersttent neergezet waar een in Dickens-kledij gestoken dameskoor een aantal optredens verzorgt. Verder geeft een glasblazer op de Haven (ter hoogte van nummer 8 en 10) een demonstratie en is er, speciaal voor de kinderen, een creatieve activiteit. Wie meedoen aan de loterij maakt kans op mooie prijzen. De kerstmarkt gaat om 16.00 uur open en duurt tot ongeveer 21.00 uur.


Winterfair op Concordiaplein

haastrecht • Ondernemersvereniging Haastrecht (OVH) houdt zaterdag 15 december een Winterfair in Haastrecht. Het Concordiaplein is voor de gelegenheid sfeervol ingericht en aangelicht, er klinkt muziek en speciaal voor de kinderen ligt er een ijsbaantje. In de verlichte kramen van de plaatselijke ondernemers liggen producten, kerstartikelen en zijn verschillende winterse drankjes en hapjes verkrijgbaar. De Winterfair start om 17.00 uur en eindigt rond 20.30 uur.


Volkskerstzang

bergambacht • In de Laurentiuskerk in Bergambacht is maandag 17 december om 20.00 uur de jaarlijkse volkskerstzang. De avond heeft het thema: 'Een stralende ster!' Muzikale medewerking wordt verleend door muziekvereniging Excelsior, organist Marco de Keizer en de muziekgroep Joy.