Zevender vol

schoonhoven • De ontwikkeling van bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven is na vijf jaar afgerond. Recent is ook de laatste kavel van het 112.000 m2 grote terrein verkocht.

De nieuwe eigenaren zijn hoofzakelijk ondernemers uit de Krimpenerwaard. De ontwikkeling is een project van Riz Ontwikkeling B.V. en gebiedsontwikkelaar BPD (Bouwfonds Property Development). Het bedrijventerrein Zevender is onderdeel van het project Zevender/Thiendenland II, dat is gericht op een uitbreiding van Schoonhoven met een nieuwbouwwijk, Thiendenland II, en een bedrijventerrein.
Om het bedrijventerrein zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen in de komende jaren, is er geïnvesteerd in een goede bereikbaarheid. Onder meer is daarom een nieuwe rotonde aangelegd.


Inschrijftermijn
verlengd

lopik • Jaarlijks reikt de gemeente Lopik tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de Ereprijs voor 'wijk- en buurtbeheer' uit. De prijs is bestemd voor een organisatie die zich heeft ingezet voor de verbetering van de leefbaarheid van de eigen buurt, wijk of kern. Inschrijven kan nog tot 3 december via het inschrijfformulier op www.lopik.nl