DCV verslaat koploper Neptunus-Schiebroek

krimpen aan den ijssel • DCV was op dreef. De formatie van trainer Ronald Klinkenberg versloeg de koploper uit 2D op overtuigende wijze. Op het Waalplantsoen werd het 4-1. Neptunus-Schiebroek leek nog wat na te genieten van het behalen van de eerste periodetitel vorig week, want de vorm van de dag was niet aanwezig bij de Rotterdammers. Dat gold zeker niet voor het rood-zwarte collectief, dat veel arbeid verrichtte. DCV nam via de lepe topscorer Carlo de Reuver in de eerste helft een 1-0 voorsprong. Na de pauze zorgde de alerte Christian Schrader, na een fout in de Rotterdamse defensie, voor 2-0. Neptunus-Schiebroek kwam weliswaar via Leroy van Bueren terug tot 2-1, maar vervolgens schoot Daan van Ingen de Krimpenaren in veiligheid: 4-1. DCV staat nu virtueel op een gedeelde eerste plaats. De Krimpenaren moeten nog de gestaakte wedstrijd tegen SSS, met een 2-0 voorsprong, uitspelen. Dat duel werd twee weken geleden in de 70ste minuut onderbroken, omdat de scheidsrechter zich niet meer veilig voelde,