BC Sluyk/L'kerk haalt uit

lekkerkerk • Het eerste team van BC Lekkerkerk heeft in de landelijke vierde divisie een riante 7-1 zege weten te behalen op badmintonclub Irene. Het team neemt nu de derde plek over van de concurrent uit Bilthoven.


Winst MHC Krimpen

krimpen a/d ijssel • Zowel de heren als de dames van MHC Krimpen moesten dit weekend winnen om in te top van de poule te komen dan wel te blijven. Beide teams slaagden in die missie.

Na de vrijdag voorafgaand aan het weekend nog met 4-0 verloren te hebben in de beker revancheerden de heren zich in de competitie. Souburgh werd daarvan het slachtoffer: 3-0. De winst leverde Krimpen een gedeelde derde plek op. De Krimpense dames moesten naar Capelle, dat bij winst eerste zou worden in de poule. Volop spanning dus in deze streekderby, die door de Krimpsense hockeysters solide werd gewonnen: 0-3. Hiermee staan de dames van MHC Krimpen op de eerste plaats in de poule, met 2 punten voorsprong op HC IJssel uit Nieuwerkerk en 5 op HC Capelle.


Loopcursus

schoonhoven • Dertig enthousiaste deelnemers hebben zich aangemeld voor de loopcursus, die atletiekvereniging Avantri enkele weken geleden startte. Uitdaging is om op 31 december met de Oliebollenloop in Schoonhoven mee te doen en daar zes kilometer of meer te gaan lopen. De resultaten tot nu toe zijn goed; deze week lopen ze hun eerste Coopertest. Op de atletiekbaan van Avantri trainen ze onder de deskundige leiidng van Alexandra Lingen en Robert Hoek. In januari start een nieuwe groep. Wie dan wil instromen: www.avantri.nl