Team Krimpenerwaard 2019

krimpenerwaard • Het nieuwe Team Krimpenerwaard is afgelopen week samengesteld. Ruim tien fietsers en wandelaars gaan in juni 2019 proberen zoveel mogelijk keer de Alpe d'Huez te bedwingen voor het goede doel (KWF Kankerbestrijding).

Vorige week woensdag werd tijdens een bijeenkomst in de studio van RTV Krimpenerwaard het officieuze startschot gegeven. De eerste grote activiteit is de Restaurantactie op 17 januari 2019. Zo'n tien restaurants in de Krimpenerwaard openen dan hun deuren voor een speciaal diner à 30 euro, waarvan 20 euro voor Team Krimpenerwaard, ofwel KWF Kankerbestrijding, is.

Team Krimpenerwaard 2019 is de voortzetting van het team dat in juni dit jaar deelnam aan Alpe d'HuZes. Met steun van voormalige teamleden willen de fietsers en wandelaars uit de Krimpenerwaard zowel op sportief als financieel vlak een topprestatie neerzetten. Meer informatie: www.teamkrimpenerwaard.nl en via Facebook & Instagram.


Nieuwe CD Zalmvissers

ammerstol • Visserskoor De Zingende Zalmvissers uit Ammerstol heeft zaterdag haar nieuwe CD gepresenteerd: 'Wereldreis'. Dit gebeurde tijdens een feestelijke avond in zalencentrum De Waard.

Naast de Zingende Zalmvissers traden ook gemengd koor Cheerio uit Schoonhoven en Der Hossa Prinz (schlagerzanger uit Limburg) op.

"Ik heb tijdens de nieuwjaarstoespraak gezegd dat we dit jaar een CD gingen uitbrengen. Iedereen was verbaasd, ik had er eigenlijk nog met niemand over gesproken", blikt voorzitter Jan Koning lachend terug. "We hebben met de dirigent en de muziekcommissie nieuwe nummers ingestudeerd: er staan er vijftien op de CD. De liedjes hebben betrekking op de hele wereld, vandaar de titel." De CD is à 10 euro verkrijgbaar bij Jan Koning (janb.koning@tele2.nl/06-12568473).