'Zoek het uit'

bergambacht • Het thema van de Vakantie Bijbel Club in Bergambacht was 'Zoek het uit!' De kinderen gingen in de Bijbel op zoek naar wie Jezus is. Op de foto grabbelen ze naar vragen.


Juf trouwt

jaarsveld • Juf Lianne stapte net voor de herfstvakantie in het huwelijksbootje met Corné. De kinderen van cbs Eben Haëzer uit Jaarsveld waren er getuige van.


Tentoonstelling

bergambacht • Kunstenares Hanneke Vermeij uit Bergambacht exposeert in de maanden november en december haar werken in de bibliotheek van Bergambacht.

Hanneke is een autodidactisch kunstenares, die zich verschillende vormen van kunst eigen heeft gemaakt. Ze toont op de expositie onder andere haar tekeningen met pastelkrijt en schilderijen met acryl op doek en hout.

Daarnaast heeft zij een grote passie voor natuurfotografie, ontstaan uit haar liefde voor de polder en het weidse landschap van de Krimpenerwaard.

Tijdens de officiële opening van haar expositie, op 10 november om 11.00 uur, is het tevens mogelijk om ansichtkaarten te kopen van haar fotografie. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek, zie www.debibliotheekkrimpenerwaard.nl


Oliebollen

benschop • Zanglust verkoopt weer oliebollen. Het koor staat op vrijdag 2 november (van 8.00 tot 18.00 uur) met een verkooptafel bij Plus Willemsen in Benschop. De lekkernijen zijn die dag tussen 8.00 en 11.00 uur ook te verkrijgen aan Boveneind-Noordzijde 58-60. Bestellingen kunnen gedaan worden bij Margreet Rosenboom: 0348-451453. De oliebollen worden dan op verzoek thuisbezorgd.


Spelmiddag

stolwijk • De lokale seniorencommissie houdt donderdagmiddag 1 november in Het Kwartier te Stolwijk weer een spelmiddag. Aanvang 14.00 uur; op het programma staan koersbal, rummikub en sjoelen.