Beauty&Brains houden Ladiesnight

regio • In de plaats waar het allemaal begon, Haastrecht, vieren de vrouwelijke ondernemers uit de Krimperwaard op zaterdag 26 oktober hun jubileumfeest in Theater Concordia.

Het wordt een evenement waar na een besloten gedeelte voor vriendinnen van Beauty&Brains vanaf 19.00 uur alle vrouwen welkom zijn om deze bijzondere Ladiesnight met theater mee te vieren.

Bubbels, goodiebags, sweets, een fotoshoot en na de pauze het interactieve theaterprogramma 'Zucht' van 'Mama's aan de Poort' vormen het decor voor een inspirerende en voor velen ongetwijfeld zeer herkenbare typische Beauty & Brains avond.

Expositie
Uniek is de expositie van de +-50 vriendinnen. Elke onderneemster exposeert op geheel eigen wijze haar bedrijf in een kubus van 40 centimeter. Voor de bezoekers is er bij elke kubus iets te halen voor in de goodiebag. Rond de klok van 20.30 uur is de voorstelling Zucht van theaterduo Mama's aan de Poort te zien. Zucht is een interactieve, unieke en ludieke voorstelling met veel (meezing)liedjes vol situaties waaraan iedereen zich moeiteloos kan spiegelen. Ingrid en Vivian zijn 'schaamteloos in het delen van hun levenservaring en dagelijkse ongemakken'.

Eén en ander vindt vrijdag 26 oktober vanaf 19.00 uur plaats in Theater Concordia. Dames die deze avond graag willen meemaken kunnen hun kaarten (à 15 euro) bestellen via www.theaterconcordia.nl. Tevens zijn toegangsbewijzen verkrijgbaar bij Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa (indien de voorstelling nog niet is uitverkocht, check hiervoor de website).