Afbeelding

Aftrap walking football

schoonhoven • Woensdag was de aftrap van het walking football in Schoonhoven.

Martine Brand van Stichting SWOS, Ari Nagtegaal van vv Schoonhoven en Ineke van Vliet van Team Sportservice Krimpenerwaard verwelkomden de enthousiaste voetballers in de kantine. Onder het genot van een kop koffie werd het initiatief door de driekoppige initiatiefgroep toegelicht. Snel daarop was het tijd voor het voetbalspel zelf en dus werd er na een warming-up wandelend gevoetbald. 'Even wennen, maar heerlijk om weer op het voetbalveld te staan', waren de voetballers het unaniem eens. Deze week is de tweede gratis bijeenkomst. Belangstellenden zijn welkom op woensdag 26 september om 10.00 uur bij vv Schoonhoven.


Afscheid van penningmeester

bergambacht • Tijdens de algemene ledenvergadering van badmintonclub Blue Sky is na acht jaar afscheid genomen van penningmeester Philip Treurniet.

Tijdens de bijeenkomst werd hij toegesproken door voorzitter Freddy de Ridder en ontving hij een bos bloemen en een attentie.
Nieuw in het bestuur zijn Manouk van Vliet (algemeen bestuurslid) en Kees de Langen (penningmeester).


Voleco-dames onderuit

ouderkerk • Voleco dames 1 is het seizoen van start gegaan met een 3-1 verlies bij VC Volt. De dames uit Ouderkerk speelden volgens eigen zeggen 'erg wisselvallig'. Aanstaande zaterdag is de eerste thuiswedstrijd. ODI DS1 is vanaf 17.00 uur de tegenstander.