Met Plus Van Velzen naar circus

lopik • Nederlands enige reizende 6-masten circustent, de Magic Dome, komt dankzij Plus Van Velzen voor het eerst naar Lopik.

Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 september kan er dagelijks om 16.00 uur genoten worden van een mooie voorstelling. De reguliere entreeprijzen liggen tussen de 15 en 19 euro, afhankelijk van leeftijd en zitplaatscategorie, maar bij besteding van 25 euro aan boodschappen bij Plus Van Velzen is een tribuneplaats al voor 8,50 euro te verkrijgen.


ZZPijl gaat bonbons maken

lopik • De leden van ZZPijl gaan vrijdag 5 oktober creatief aan de slag met bonbons maken. Tijdens de workshop door Zucotto in IJsselstein leren ze waar chocolade vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en hoe de bewerking in zijn werk gaat. Daarna maken de deelnemers verschillende soorten bonbons. Er kunnen maximaal twintig personen meedoen. Aanvang 19.00 uur, meer info: www.zzpijl.nl


Spullen rommelmarkt

lopik • In verband met de te houden rommelmarkt van de Hervormde kerk in Lopik in april 2019 is de organisatie weer op zoek naar bruikbare goederen.

Elke laatste zaterdag van de maand is er van 10.00 uur tot 12.00 uur gelegenheid deze in te leveren in verenigingsgebouw De Schaapskooi, achter de kerk aan de Dorpstraat. Tevens is dan ook de boekenmarkt open in de benedenzaal. Grotere spullen voor de rommelmarkt kunnen wekelijks op zaterdag worden opgehaald: 0348-553248.