Krimpenerwaard Jeugd Masters

regio • TV Langeland, TC Ouderkerk, TC Lekkerkerk en ATC 't Veldje organiseren zondag 2 september de finaledag van het 'Krimpenerwaard Jeugd Masters'. Deelnemers aan ten minste drie van de vier toernooien kunnen punten verzamelen en zich op die manier kwalificeren. De finaledag is op het tennispark van ATC 't Veldje in Ammerstol. Om 9.00 uur starten de halve finales, van 12.00 tot 13.00 uur is er een tennisclinic en om 13.00 uur starten de finales. De clinic is vrij toegankelijk voor alle jeugd en er zijn rackets beschikbaar.


Spirit wint IJsselcup

ouderkerk • Spirit heeft de eerste editie van de strijd om de Hollandsche IJsselcup gewonnen.

In de finale wonnen de 'Kanaries' in Capelle aan den IJssel met 2-1 van gastheer Zwervers. DCV verloor op datzelfde toernooi in de strijd om de derde en vierde plaats met 2-1 van SVS en eindigde als laatste in de vierkamp.
Dilettant nam in Kralingseveer bij CKC deel aan het Frans van Desseltoernooi. Na een doordeweekse 6-1 nederlaag tegen CKC volgde zaterdagmiddag enig herstel middels een 4-3 overwinning op Excelsior Rotterdam. Dilettant's elfmeter-specialist Marnix van den Adel benutte drie (!) strafschoppen, omdat spits Remco Mulders evenzovele malen onderuit werd gehaald. Schoonhoven won ook z'n derde oefenduel aan de overzijde van de Lek. In en tegen Meerkerk zegevierden de blauw-witten met 1-2. Schoonhoven stond al na een minuut met 1-0 achter, maar Walter van Maurik en Tiago de Vries bogen nog voor rust de score om. Groot-Ammers-Lekkerkerk eindigde in 0-0. Bergambacht-Lopik werd 2-3 door doelpunten Farouk el Kadiri en Twan Schmidt. Zij poetsten een 0-2 achterstand weg, maar Lopik trok aan het langste eind. Komend weekeinde beginnen de bekerwedstrijden.