Pluim voor Benschopper

benschop • Dhr. Roodenburg uit Benschop heeft een Pluim van 25 euro ontvangen door mee te doen aan de landelijke campagne "Lege batterijen? Lever ze in en WIN!" van Stibat. Stibat verloot iedere maand honderd Pluim cadeaubonnen van 25 euro, twee reischeques van 500 euro en een reischeque van 1000 euro onder de mensen die lege batterijen inleveren. Meedoen kan door tien lege batterijen in een zakje samen met naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer in te leveren bij één van de inleverpunten van Stibat. Info: www.legebatterijen.nl.ht.


SWOBV start nieuw seizoen

bergambacht/vlist • Het nieuwe SWOBV-seizoen start per september. Mensen kunnen zich nog aanmelden voor de activiteiten, zoals zwemmen, yoga, tabletcursussen, buitengym, koersbal, busreizen en meer. De activiteiten staan in de SWOBV Welzijnsgids, die huis-aan-huis is bezorgd. Info: SWOBV (0182-350012).


Nieuw boekje van Stichting WON

regio • Het nieuwe informatie- en activiteitenboekje 2018/2019 van Stichting Welzijn Ouderkerk Nederland (WON) ligt klaar voor alle belangstellende inwoners van Krimpenerwaard West. In het boekje staan alle vrijwilligersdiensten (zoals bijvoorbeeld de klusjesdienst, het ziekenhuisvervoer, de contactcirkel en netwerkcoaches) van de stichting vermeld evenals de activiteiten van verschillende organisaties, gerubriceerd over de kernen Ouderkerk, Gouderak, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. Wie geen boekje heeft ontvangen, kan het ophalen bij onder andere de bibliotheek, cultuurhuis, welzijnspunten, huisartsen of contact opnemen met Stichting WON (0180-522045, 9:00-12:00 uur).