Inzameling voor bazaar

berkenwoude • Zaterdag 8 september wordt in De Zwaan in Berkenwoude weer de jaarlijkse bazaar van de NH-kerk georganiseerd. Mensen die spullen hebben, kunnen deze al brengen naar Oosteinde 27 in Berkenwoude, maar uitsluitend na telefonisch overleg met Annie Oudijk (0182-362212).


Bergambacht Kookt

bergambacht • Mensen die behoefte hebben aan meer contacten, kunnen maandag 20 augustus meedoen met Bergambacht Kookt. Deze activiteit van de Welzijnsstichting is voor mensen jonger dan zestig jaar. Ze gaan samen lekker en gezond koken en eten ook gezamenlijk. Deelname kost 2 euro. Het duurt van 17:30 tot 20:00 uur. Aanmelden: 0182-350012 (vraag naar Petra Wolffenbuttel of Gerjo Goudriaan).


Kursusprojekt start nieuw seizoen

benschop • Het nieuwe najaarsprogramma van het Kursusprojekt Benschop/Polsbroek is uit. Tijdens de jaarmarkt op 25 augustus kunnen mensen zich tussen 10:00 en 14:00 uur in Dorpshuis XXL te Benschop inschrijven voor een cursus.

Het Kursusprojekt verzorgt al meer dan 40 jaar allerlei lezingen, cursussen en workshops op culinair, creatief, sportief en educatief gebied. Nieuw: aandacht voor jong en oud samen met een bezoek aan een eendenkooi of handlettering. En voor mannen: wat te denken van een kookcursus of whiskyproeverij? Voor de jeugd is er een duik in de wereld van zilver, graffiti en make-up. Ook zijn er lezingen, wandelingen en creatieve cursussen als schilderen en porselein stippen. Het aanbod is voor alle inwoners van de gemeente Lopik, jong en oud en belangstellenden uit de omgeving. Zie ook: www.kursusprojektbenschop.nl


Rommelmarkt

willige langerak • Op zaterdag 25 augustus tussen 10.00 en 15.30 uur wordt weer de rommelmarkt bij het 'Witte Kerkje' in Willige Langerak gehouden. Verkrijgbaar zijn onder andere meubels, curiosa, boeken, bloemen en huishoudelijke artikelen.