Inschrijving toernooi EM Cup

regio • Regio-Voetbal organiseert volgend seizoen het vierde toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup. De Jakko Sport Cup VR, Samba Football Cup JO15 en Samba Footbal Cup MO15 gaan hun tweede editie beleven en er komen weer twee categorieën bij: JO13 en MO13. De inschrijving is vanaf heden geopend.

Scheidsrechters

Deelname is voorbehouden aan de clubs die tot het kerngebied van Regio-Voetbal (zie op de website de tabbladen 'clubs zaterdag' en 'clubs zondag') behoren. Er zal ook in het seizoen 2018-2019 weer nauw samengewerkt worden met de GSV, die de scheidsrechters levert.

Voor de EM Cup zal er in principe weer worden gestart in poules, waardoor alle deelnemende elftallen verzekerd zijn van minimaal twee wedstrijden. Hierbij wordt op verzoek van veel clubs rekening gehouden met het niveau (grofweg tweede divisie t/m tweede klasse en derde klasse t/m vijfde klasse). In de poulefase probeert de organisatie flinke reisafstanden te voorkomen.

Finaledag

De wedstrijden worden doordeweeks (de dinsdag geldt als voorkeursspeelavond) afgewerkt. Het toernooi om de EM Cup begint medio oktober, na de competitiestart. De finaledag moet nog worden gepland. Afgelopen seizoen zijn de categorieën VR, JO15 en MO 15 erbij gekomen. In het seizoen 2018-2019 breiden de Regio-Voetbal Toernooien uit met JO13 en MO13. Voornemen van de organisatie is ook deze elftallen twee wedstrijden te garanderen. Dit is echter afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Het inschrijfgeld bedraagt: eerste elftallen 55 euro, vrouwen 55 euro, JO15 35 euro, MO15 35 euro, JO13 35 euro en MO13 35 euro. Aanmelden kan via de volgende e-mailadressen: info@regio-voetbalcup.nl of info@regio-voetbal.nl. De inschrijving sluit eind augustus/begin september.