Ophaaldagen rommelmarkt

haastrecht • Gereformeerde Kerk Haastrecht houdt zaterdag 15 september weer de jaarlijkse rommelmarkt op het Amaliahof. Hiervoor worden op 28, 29 en 30 augustus ophaaldagen gehouden. Wie zijn spullen eerder al kwijt wil, kan bellen of mailen: 501711/marienbos@hetnet.nl. De opbrengst gaat naar World Servants, de Kloostertuin en naar de Gereformeerde Kerk.


Voorronde legpuzzelen

benschop • Voor de grote finale van het NK Legpuzzelen (op 30 maart 2019) wordt onder andere in Benschop een voorronde gehouden. Deze vindt plaats op 19 januari in Dorpshuis XXL. Inschrijven kan nu al: www.nklegpuzzelen.nl

Tijdens de voorronden van het NK Legpuzzelen leggen teams van vier personen, net als bij de finale, een 1000 stukjes tellende Jan van Haasteren puzzel van Koninklijke Jumbo. De vier teams die als eerste de puzzel volledig en correct hebben gelegd, kwalificeren zich voor de finale. Vorig jaar waren de voorronden binnen korte tijd vol, vandaar dat het aantal voorronden nu is verdubbeld. Er is plek voor 2.000 puzzelfans, waarvan bijna 200 met elkaar de strijd aangaan tijdens de finale.


Lopikse wint 10.000 euro

lopik • Een grote verrassing voor Petra uit Lopik. Zij won in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.
"Wat is dit super!', reageerde de winnares. "Deze prijs komt op een ontzettend goed moment. Ik ben een huis aan het kopen en deze geldprijs komt daarbij heel goed van pas."