Memoryspel Werelds Cabauw

lopik • Fotograaf Leo Bennis heeft tijdens het festival Werelds Cabauw vele foto's gemaakt. Het resultaat is een Memoryspel.

"Ik heb mijn scooter gepakt en ging bijna iedere dag op pad om foto's te maken van de versieringen en de bouwactiviteiten op het evenemententerrein", zegt Leo Bennis. "De foto's zijn te zien op www.allesvan.nl en mijn eigen website www.fotobennis.nl. Vele uren sorteren en uitzoeken van de foto's leverde twee memory-spellen op."

Deze zijn à 14,95 euro per spel te bestellen via info@fotobennis.nl Het spel bestaat uit twee keer zestien luxe gelamineerde kaartjes. "Leuk én herkenbaar", verzekert de fotograaf.


Elektriciteitshuisje afgebrand

vlist • Op een bedrijfsterrein in Vlist is woensdagochtend een elektriciteitshuisje afgebrand. Omdat er nog spanning op stond en er geen gevaar dreigde voor de omgeving, greep de opgeroepen brandweer niet in. Nadat netbeheerder Stedin ter plaatse was en de stroom uitschakelde, kon de brand snel worden geblust.


Zomerfotowedstrijd 2018 Het Kontakt

regio • Ook in 2018 houdt Het Kontakt een zomerfotowedstrijd, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Het thema van de fotowedstrijd is: 'Zomer!', in de breedste zin van het woord. Wil je foto's insturen? Of stemmen op de ingezonden foto's? Ga dan naar: http://fotowedstrijden.hetkontakt.nl/zomer-2018 De prijswinnaars zullen op 28 september bekend worden gemaakt. Hiervoor telt de publiekswaardering mee, maar ook de vakjury heeft een belangrijke stem.