Weer Tentdagen in schoolvakantie

schoonhoven • In de laatste week van de schoolvakantie (18-22 augustus) worden weer de Tentdagen georganiseerd op het sportveld aan de Kamerlingh Onnesdreef.

Het evenement begint op zaterdag met het laagdrempelige 'TasteTent': proeven van wat de Tentdagen typeert én proeven bij een aantal mobiele eettentjes. Op de zondagmiddag staat de sing-in voor jong en oud op het programma met een speciaal samengestelde begeleidingsband. In samenwerking met Stichting New Generation is er op zondagavond een Revelation Night, die met name gericht is op de jongeren.

De basis is het Vakantie Bijbel Feest (VBF) op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom. Voor wie net van de basisschool af is, is er het tienerprogramma. Op drie middagen is een programma in elkaar gezet met sport en spel en aandacht voor het geloof.

Op maandagmiddag is een ieder welkom voor het meedoen aan verschillende workshops en de maandag wordt afgesloten met de musical David.NU: het verhaal van David verteld in de moderne tijd. Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond zijn er om 19.00 uur seminars waar iedereen bij welkom is. En natuurlijk staat ook alle avonden het 'walking' diner weer gereed en is iedereen welkom om kosteloos mee te eten.

Traditiegetrouw staat de dinsdagavond in het teken van sport, onder begeleiding van 'Hard Work' en 'Avantri'. Voor de kinderen is de afsluiting op woensdag met Kindertheater Simon en Zo.

Op woensdagavond worden de Tentdagen 2018 afgesloten met een concert van LEV. Voor meer informatie, zie: www.tentdagen.nl