'Samen kansen verzilveren'

krimpenerwaard • Wendy Hofman is benoemd tot directeur/coördinator van de nieuwe Stichting Krimpenerwaard Marketing & Promotie.

De stichting is opgericht van, voor en door ondernemers in samenwerking met de gemeente en fungeert als spil in toeristische en recreatieve netwerken. De nieuwe organisatie promoot de Krimpenerwaard als aantrekkelijk gebied om te recreëren, wonen en werken en werkt hierbij samen met de gemeente, lokale organisaties, evenementenorganisatoren en andere (vrijetijds)ondernemers. Ook wordt de verbinding gezocht met regionaal omliggende gebieden.

Hofman heeft ruime ervaring in gebiedsmarketing en gebiedscommunicatie. Zij fungeert regelmatig als 'kwartiermaker' en gebiedsmarketeer. Zo was ze betrokken bij diverse gebiedsmarketingtrajecten, zoals vestingstad Brielle, Maritiem Historisch Maassluis, Landelijk Midden-Delfland en Dorps Hillegom. Ook werkt zij voor de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag met als doel het ontwikkelen van een gezamenlijke visie op vrijetijdseconomie met de 23 gemeenten in de metropoolregio. Hofman verheugt zich om mensen en organisaties te verbinden en draagvlak te creëren. "Samen gaan we kansen in de markt verzilveren voor de vrijetijdseconomie in de gemeente. Ik geloof erin dat we met samenwerken en met het bundelen van creativiteit en inzet vele stappen kunnen maken om de Krimpenerwaard op de kaart te zetten, het aanbod nog verder te ontwikkelen en de eigen inwoners en bezoekers een gastvrij welkom aan de Krimpenerwaard kunnen bieden." De stichting is een bundeling van VlistOnderneemt, Stichting Promotie Krimpenerwaard en Zilverstad Marketing.