Renovatie kleedkamers

gouderak • Aannemer Goudriaan en installateur Oostrom zijn aan de slag gegaan met de renovatie van de kleedkamers van voetbalvereniging Gouderak.

Het gaat voornamelijk om de doucheruimtes, vloeren van de kleedkamers, EHBO-ruimte en het onderkomen van de scheidsrechter. Dat was hard nodig, volgens coördinator Jan Lingen: "De kleedkamers zijn eigendom van de gemeente Krimpenerwaard. We hebben veel overleg gevoerd met de wethouder en ambtenaren om dit tot stand te brengen. De nieuwe douches krijgen een systeem dat de aanwezigheid van legionellabacteriën controleert. De leidingen worden daarom geheel vernieuwd. Daarnaast wordt de verlichting in de kleedkamers voorzien van bewegende sensoren." Ook moet er flink geverfd worden. Dat wordt in principe door vrijwilligers van vv Gouderak gedaan. Volgens planning zijn de werkzaamheden op 24 juli afgerond. "Daarna moeten wij zelf de kleedkamers weer inrichten." Lingen roept daarom de leden op een handje te helpen. "Alle banken, deuren en kozijnen zijn uit de kleedkamers gehaald en moeten worden geverfd en opgeknapt. Dit kost aardig wat tijd, terwijl het normale zomeronderhoud doorgaat. Voor schuren en schoonmaken kunnen we nog wel enige steun gebruiken."


Gemengde gevoelens

lopik • Wayne Tessels heeft met dubbele gevoelens de World Supersport race in Misano afgesloten. Na een goed begin zorgden problemen met de acceleratie er voor dat de Lopiker niet verder kwam dan een twintigste plaats. De World Supersport kent nu een lange zomerstop van twee maanden. Van 14 t/m 16 september wordt het seizoen hervat op het circuit van Portimão in Portugal.