Marcel Teeuwen: tien jaar Streakers
Marcel Teeuwen: tien jaar Streakers Foto: Jan Timmer

Verloting als hoogtepunt van festiviteiten

Streakers alweer tien jaar trendy

schoonhoven • Streakers Wo-Man Fashion and Sneakers bestaat vandaag (dinsdag) op de kop af tien jaar. Eigenaar Marcel Teeuwen mag vaststellen dat waar hij destijds van droomde, is uitgekomen: zijn modewinkel in Schoonhoven heeft zich ontwikkeld tot een razend populaire zaak met klanten uit de hele regio.

"Destijds voelde ik dat er sterke behoefte was aan een zaak met de nieuwste trends op het gebied van jeans, sneakers, shirts, jacks en vele andere mode-items. Kortom, een winkel waar je je compleet kunt laten kleden. Een goede reden om Streakers te beginnen, vond ik. We hadden een waanzinnig leuke opening, die werd verricht door Lieke van Lexmond Nu, tien jaar later, ben ik nog altijd even enthousiast als bij de start. En nóg belangrijker: onze klanten waarderen de winkel enorm. Veel van hen komen hier al tien jaar en we krijgen er steeds nieuwe klanten bij. Daarmee wordt onderstreept dat onze liefde voor mode, jeans en sneakers breed wordt omarmd."

Mix

De kracht van Streakers zit hem, naast goed advies en prima service, in de mooie mix van grote merken als Adidas, Superdry en Levi's en kleinere, exclusieve labels waaronder Fifty Four Denim, Clean Cut en Circle of Trust (een gewild Nederlands merk). Ook voor meiden en dames is de keuze ruim en bijzonder, met het label Loavies als één van de 'hardlopers'. "We willen onderscheidend zijn en dat lukt goed", zegt Marcel Teeuwen. "Er is zoveel moois te koop bij Streakers."

Verloting

De gehele maand juni stond voor Marcel Teeuwen en zijn aan de Dam 4a te Schoonhoven gevestigde winkel in het teken van het tienjarig bestaan. Aantrekkelijk uitvloeisel daarvan is de verloting van tien prijzen onder vaste klanten die op basis van hun Streakers-aankopen van boven de 100 euro via een lot konden meedingen. Inzet was onder meer een vakantiereis voor twee personen naar Ibiza ter waarde van 1.000 euro.

Winnaars

Marcel: "Dinsdagavond maken we de winnaars bekend tijdens een feestelijk samenzijn met vrienden, familie en de tien uitgelote vaste klanten. Ze weten al dat ze één van de mooie prijzen mogen meenemen, maar wie wat wint weten we vanavond! Ik verheug me er in ieder geval enorm op: het wordt hét hoogtepunt van ons jubileum."

Jan Timmer