Rolstoelvierdaagse

stolwijk • Een groep van ruim veertig personen nam afgelopen week deel aan de jaarlijkse rolstoelvierdaagse van verpleeg- en verzorgingshuis Wilgenhoven in Stolwijk. Dagbesteding Palet Welzijn had elke middag een nieuwe route door de bebouwde kom en de buitengebieden van Stolwijk uitgestippeld. Vanzelfsprekend was er dagelijks een koffiestop ingelast. De laatste dag van de vierdaagse - donderdag - had een extra feestelijk tintje. De groep werd bij binnenkomst begeleid door dweilorkest De Waardgangers. Na afloop kregen deelnemers patat en een ijsje.


Suikerfeest

schoonhoven • In het welzijnscentrum van SWOS aan de Oranjeplaats in Schoonhoven wordt vrijdag 29 juni vanaf 17.30 uur het Suikerfeest gevierd. Bezoekers krijgen hapjes uit vijf verschillende landen aangeboden. Opgeven kan via: 0182-384550 of e-mail: activiteiten@swoschoonhoven.nl.


EHBO

stolwijk • Stolwijk en omgeving zijn weer acht hulpverleners rijker. Ze volgden een acht weken durende training en ontvingen daarvoor hun diploma Eerste Hulp bij Ongelukken (EHBO). Naast het aanleggen van verbanden kunnen ze onder meer reanimeren met een AED.