Afbeelding

Pony onderbreekt voetbalduel

polsbroek • De voetballers van SPV'81 2 en Linschoten 3 keken zaterdagmiddag raar op toen in de slotfase van hun competitieduel een pony het veld betrad. De viervoeter, die zich tegoed deel aan de sappige grassprieten, liet zich buitenspel zetten toen de spelers van beide partijen het dier insloten. Bankzitter Maarten Overbeek legde het tafereel met zijn mobiele telefoon vast. De Polsbroekers wonnen het duel overigens met 2-1.


Oomens clubkampioen

ouderkerk • Jos Oomens is clubkampioen geworden bij tafeltennisvereniging OTTV. Hij rekende in de finale af met Frank Swaghoven. Oomens kroonde zich tot oudste clubkampioen ooit in de geschiedenis van OTTV.


Piotr Havik zegeviert

regio • Eliterenner Piotr Havik boekte zaterdag in de 199 kilometer lange Ronde van Overijssel zijn eerste seizoenszege. De inwoner van Ammerstol reed tien kilometer voor het einde weg uit een omvangrijke kopgroep. In de laatste kilometers sloot de Brit Harry Tanfield, die recent de eerste etappe van de Ronde van Yorkshire won, aan. In de finishstraat van Rijssen klopte Havik zijn medevluchter.