Henry zoekt een maatje

schoonhoven • Henry van zorgboerderij Bij de Hem in Schoonhoven zoekt (nog steeds) een maatje. Wie van knutselen met hout en elektronica houdt of het leuk vindt om te filmen met een door Henry gemaakt schouderstatief, is welkom om contact op te nemen: 06-14886983.


1-eurotoernooi Argento

schoonhoven • Bij Argento Jeu de Boule werd donderdagavond het eerste 1-eurotoernooi gehouden. Het werd een gezellige avond met 24 spelers, zowel leden als niet-leden. Het ingelegde geld was het prijzengeld en na de gespeelde ronden kon de stand opgemaakt worden en de prijzen worden uitgedeeld.

Op donderdag 7 juni is het volgende 1-eurotoernooi, maar op de overige donderdagavonden wordt er ook gebouled, waarbij niet-leden een euro betalen.


SWOBV dicht

regio • De SWOBV is op Hemelvaartsdag en de dag daarna -vrijdag 11 mei- gesloten.
Hierdoor zijn er op vrijdag geen welzijnsspreekuren in Ammerstol en Berkenwoude.


Aanschuifmaaltijd

vlist • Donderdag 17 mei (18.00 uur) is het eerstvolgende aanschuifdiner in de Vlisterstee. De kosten bedragen 10 euro voor de hoofdmaaltijd en dessert. Aanmelden kan tot dinsdag 15 mei bij de Vlisterstee (0182-501918), die dit in samenwerking met de SWOBV organiseert.


Vertelkring

bergambacht • SWOBV zoekt nieuwe deelnemers voor de bestaande vertelkringbijeenkomsten: samen koffiedrinken met verdiepende onderwerpen. De eerstvolgende bijeenkomst is maandagmiddag 14 mei van 14.30 tot 16.00 met als thema 'Lentekriebels, waar krijg je energie van?' Locatie: De Tulp, Burg. Huijbrechtstraat 2 in Bergambacht. Aanmelden kan via info@swobv.nl of 0182-350012.