• Aanrijding tussen meerdere auto's.
• Aanrijding tussen meerdere auto's. Foto: AS Media

Kettingbotsing op N207

regio • Op de Schoonhovenseweg (N207) bij Stolwijk zijn vrijdagmiddag meerdere auto's op elkaar gebotst. Twee mensen raakten bij de aanrijdingen gewond.

De kettingbotsing ontstond, omdat een bestelbus stilstond. Een achterliggende bestuurder kon de bus niet meer ontwijken en klapte erop. Ook twee andere weggebruikers botsten op hun voorganger. De weg werd afgesloten, zodat de vier voertuigen konden worden weggesleept.

Fiets te water

De hulpdiensten werden zaterdagavond rond 23.00 uur gealarmeerd voor een persoon te water langs de N210 bij Bergambacht. Ter plaatse bleek een voorbijgaande fietser het stuur van een fiets uit het water te zien steken vlakbij de rotonde van Ammerstol. Brandweerlieden hebben korte tijd het water afgezocht en de fiets uit het water gehaald. Er werd niemand gevonden.

Fietser gewond

Bij een aanrijding tussen een fietser en auto op de Beneluxlaan in Schoonhoven is de fietser gewond geraakt. Het ongeval gebeurde donderdagmorgen omstreeks 6.35 uur. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.