Stolwijk flink onderuit

stolwijk • Stolwijk verloor in Rotterdam met maar liefst 7-0 van Hillegersberg, dat dankzij deze zevenklapper de tweede periodetitel won.

De Stolwijkers begonnen flitsend, openden de score, maar de thuisvlagger had buitenspel geconstateerd. Vervolgens scoorde Hillegersberg twee keer. In de tweede helft zette Stolwijk nog even aan, maar na de derde Rotterdamse treffer was het over en uit bij de rood-zwarten.

Gouderak verliest met 1-6

gouderak • De gifbeker moet tot de laatste druppel leeg bij Gouderak. Ook tegen FC Zoetermeer hadden de mannen van trainer Raymon Noordam niets in te brengen. Bij rust leidden de bezoekers al met 0-2. In de tweede helft liep FC Zoetermeer uit naar 0-6, voordat Nelis Speksnijder de eretreffer op zijn naam schreef: 1-6.

Gelijkspel SPV'81

polsbroek • Het met veel invallers spelende SPV'81 hield middenmoter Kamerik op een 1-1 gelijkspel.

Binnen vijf minuten stonden de Polsbroekers op voorsprong. Bastiaan van Dijk passte op de sprintende Jan Doeland, die met een voorzet op maat Remco van Wijngaarden bereikte. De spits uit het derde schoot de bal keihard tegen de touwen. SPV zakte in en liet de thuisclub, die slechts enkele kleine kansen kreeg, komen. In de tweede helft liet het elftal van Gert Alblas een grote kans op de 0-2 liggen. Van Wijngaarden kwam ten val, voordat hij kon schieten. Daarna was het Kamerik dat de wedstrijd dicteerde, met de gelijkmaker als gevolg.