Feest op de voetbal

bergambacht • Voetbalvereniging Bergambacht bestaat zondag 15 april 85 jaar. De club wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en houdt daarom voor haar leden, oud-leden, sponsors en supporters op zaterdag 14 april een feestavond.

Na de wedstrijd van Bergambacht 1 tegen LMO 1 (aanvang 15.30 uur) gaat de barbecue aan en komen er springkussens op het veld voor de jeugd.

Om 19.15 uur zal voorzitter René ter Braak de avond openen met een korte speech en een toost uitbrengen op het jubileum, waarna de feestavond kan beginnen.

Tijdens deze avond worden beelden vertoond van het 60- en 75-jarig jubileum, dertien jaar tentenkamp, oude wedstrijden, etc.

Onder de aanwezige kinderen zullen vv Bergambacht-ballen worden verloot en tevens krijgen alle leden die voor een individueel voetbalplaatje op de foto zijn gegaan, hun eigen afbeelding op A3 formaat.
De avond wordt muzikaal ondersteund door een dj van Superfuif en een saxofonist.

Er worden geen persoonlijke uitnodigingen verstuurd, maar hierbij roept vv Bergambacht haar leden, oud-leden, sponsors en supporters op om 14 april vanaf 19.15 uur een kijkje te komen nemen op het voetbalveld.

Of beter al om 15.30 uur om zo met z'n allen het eerste elftal aan te moedigen.