Lifestyle Spring Market

krimpen aan den ijssel • Vintage kleding, sieraden, brocante en tweedehands tassen. Lionsclub Domaine des Dames in de Krimpenerwaard organiseert zaterdag 21 april een Lifestyle Spring Market met onder andere deze spullen. Maar er zijn ook boomstamtafeltjes, kaarsen, boeken, potten, kortom een complete markt.

Voor bezoekers een goede gelegenheid om voor een koopje hun slag te slaan en tegelijkertijd een goed doel te steunen. De opbrengst is bestemd voor Stichting Hulphond.
Vanaf 10.30 uur gaat de markt open in het Streekmuseum. Aan het begin van de middag zal popkoor De Decibelles uit Lekkerkerk de stemming verhogen. Om 13.00 uur gaat een autopuzzeltocht van start door de Krimpenerwaard. Inschrijven hiervoor kan via lifestylespringmarket@xs4all.nl en kost 22,50 euro, inclusief goodiebag. De duur is maximaal drie uur. Van 17.00 tot 19.00 uur is er een wijnproeverij met uitleg van vinoloog Otto de Vaal van Wijn@Whisqy.com en amuses van Chris Cuisine uit Haastrecht. Inschrijven hiervoor ook via lifestylespringmarket@xs4all.nl en kost 35 euro.