Afbeelding

VCH-recreanten kampioen

haastrecht • Het eerste recranten-mixteam van VCH is op overtuigende wijze kampioen geworden in de regionale Recreanten Gouwe Mix A. Op de foto bovenste rij: Maria de Goeij, Peter van der Heijden, Mark Verhoef, Erik van der Aar. Onder: Ria Stolwijk, Pieta van der Graaf en Marianne de Visser. (Niet op de foto: Marianne Zuidam).


DOS-recreanten kampioen

schoonhoven • Het dames recreanten volleybalteam van DOS is woensdag kampioen geworden. Het kampioenschap werd –met zelfs nog één wedstrijd in het verschiet- op overtuigende wijze binnengehaald. Slechts vijf sets gingen verloren in de hele competitie. Reden dus voor een gezellig kampioensfeestje.
De dames recreanten draaien al een aantal jaren mee in de recreantencompetitie en zijn een mix van oud-volleyballers en nieuwelingen die het spelletje snel kunnen meedraaien. Het team zou het leuk vinden om een aantal nieuwe, sportieve dames te verwelkomen. Iedere woensdagavond trainen zij in de Meent van 20.30 tot 22.00 uur en ook de wedstrijden worden gespeeld op de trainingsavond. Voor meer informatie: communicatie.dosvolleybal@gmail.com of kom gewoon eens kijken bij een trainingsavond.


Weer zege BC Vlist

vlist • Het mixteam van BC Vlist heeft met 6-2 van BBS uit Bodegraven gewonnen. Alleen de singles van Mark Wijkhuizen en Cor Broeren gingen, na het spelen van spannende driesetters, verloren. Al met al weer een knappe 6-2 zege waardoor BC Vlist de koppositie behoudt.


Schakers verliezen

krimpen a/d ijssel • Het eerste schaakteam van Krimpen verloor in de achtste competitieronde in De Pannekoe met 3,5-4,5 van De Wijker Toren. Daardoor zakt het team naar de middenmoot van 2C. Dolf Meijer, Diederick Casteleijn en Peter Glissenaar wonnen hun partijen. Het resterende halfje kwam op naam van Arne Pols. Zijn broer Wiggert, Harold van Dijk, Marcel Glissenaar en Lucas Nguyen moesten hun meerdere erkennen in hun tegenstander.


Winnaar teamwedstrijd

schoonhoven • De D1-turnsters van DOS Schoonhoven zijn in Bergschenhoek eerste geworden. Quinta, Linn, Jitske, Benthe,Gaia en Noa-li lieten in deze wedstrijd in competitieverband de overige drie teams achter zich.