DCV gaat onderuit tegen Oranje Wit

krimpen aan den ijssel • DCV liet kostbare punten liggen tegen concurrent Oranje Wit. De Krimpenaren verloren op eigen veld met 0-1. De winnende goal werd gescoord door de pas 17-jarige Jay Brand, die een fraaie aanval van de Dordtenaren afrondde. Beide teams waren qua veldspel gelijkwaardig met over en weer kansen. Patrick Groen had al in de 6e minuut een fraai schot op de keeper, die de bal wegstompte, en in de 34ste minuut een goede actie waarna de doelman de bal nog net kon pakken. Damien Brussé kwam in de 13e minuut alleen voor de keeper maar kreeg de bal er niet langs. "Daarna waren de kansen schaars. De enige goal kwam letterlijk uit de lucht vallen", aldus de technische staf van DCV. De Krimpense ploeg raakt door deze nederlaag in de problemen, want SHO haalde fors uit tegen VVGZ (5-1) en kan de formatie van trainer Ronald Klinkenberg op de ranglijst passeren. DCV staat op de elfde plek in 1B met 19-17. SHO volgt met 18-15. Daaronder staan Nieuwenhoorn (20-13) en Bruse Boys (19-12).