Opening hobbywinkel

stolwijk • Confetti op Tafel opent zaterdag 7 april om 11.00 uur de deuren in Stolwijk (Achter de kerk 1A).

Trotse eigenaresse Annie Nederend heet iedereen welkom in haar winkel, waar van woensdag tot en met zaterdag de deuren openstaan voor diverse hobbymaterialen, zoals foamclay, kleurpotloden, karton, mozaïeksteentjes en kant-en-klare knutselpakketten. Daarnaast geeft ze knutselworkshops en verzorgt ze kinderfeestjes.

Annie: "Confetti op Tafel is eigenlijk zoveel meer dan een hobbywinkel. Dit is een vrolijke plek waar kinderen en volwassenen hun creativiteit kwijt kunnen. Ik heb een groot assortiment en voor wie iets mist, ga ik met plezier op zoek."


Kledinginzameling

bergambacht • Maandag 9 april van 19.00 tot 20.00 uur kunnen er weer hulgoederen worden ingeleverd op het Plus-terrein achter Hoofdstraat 110 te Bergambacht.

En wel bij de bestelbus van dhr. Tellings, al jaren voor velen in het voor- en najaar een vertrouwde bestemming voor overtollige kleding, schoenen, dekens, speelgoed, linnengoed, babyuitzet, maar ook toiletartikelen, koffie en ingeblikt voedsel. Ook deze keer is de actie bestemd voor christelijke en joodse gemeenschappen op Java en in Oekraïne, die in grote armoede leven.


Gastvrouwen en -heren gezocht

schoonhoven • De woonzorglocaties De Bovenberghe en Borchleen zijn op zoek naar vrijwilligers, die willen bijdragen om in de huiskamers een gezellige, open sfeer te creëren. Denk aan koffie zetten, een praatje maken, spelletjes doen of wandelen met een bewoner. Ook bij de optredens of de vrijdagmiddagborrel kunnen helpende handen worden gebruikt. Voor eigen inbreng is ruimte. Voor meer informatie: Karin de Jong, k.dejong@paletwelzijn.nl/06-42252570.