Wens in vervulling

ouderkerk • VV Spirit JO9-7M ziet hun droom uitkomen: een keeperstraining van een van de keepsters van het Nederlands vrouwenelftal. De coach van het team -Wilco Slotboom- had de wens ingediend bij de ING-campagne Pitch je voetbaldroom'

De inzender: "Dit seizoen zijn we gestart met een volledig meidenteam onder de 9 jaar. Allemaal dolenthousiast, maar ook onervaren. Iedereen wisselt van positie, dat is ook de bedoeling, alleen de keeper moet ik aanwijzen". Met het winnen van een keeperstraining van een doelvrouwe van het Nederlands elftal kunnen de meisjes nu de basisvaardigheden van het keepen leren. Wilco is er blij mee: "Hiermee zullen de meisjes een stuk zelfverzekerder in het doel staan."

De wens gaat aankomende zaterdag in vervulling op het trainingscomplex in Zeist. Dan zullen niet alleen de keepsters aanwezig zijn, maar nog meer 'Oranje-Leeuwinnen'.


Verrassing

ouderkerk • OTTV 1 heeft voor een verrassing gezorgd door tegen PITT uit Capelle een 5-5 gelijkspel te behalen. Frans Batenburg won alledrie zijn partijen; Jan Baas en Jos Oomens zorgden voor de overige punten. De laatste wedstrijd treedt OTTV als degradant aan tegen de gedoodverfde kampioen Reeuwijk 1.


Clubkampioenen

krimpen • KDO Krimpen kijkt terug op geslaagde clubkampioenschappen in sporthal De Boog. Ruim 200 jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 36 jaar deden mee aan de meerkamp turnen en/of de rhönradwedstrijd. In totaal werden er 70 medailles verdeeld en 7 wisselbekers uitgereikt. De wisselbekers waren dit jaar voor Merel Dubbeldam (meisjes recreatie verplicht), Irma van Velzen (dames recreatie keuze), Justin Schram (jongens verplicht), Ryan Paulus (jongens keuze), Julia de Kwant (NTS meisjes verplicht), Ilse Suijker (NTS dames keuze) en Gabriel Lomans (rhönrad).