Jubileumconcert vol hoogtepunten

stolwijk • Muziekvereniging Harmonie Stolwijk vierde afgelopen weekend het 100-jarig bestaan. Ruim veertig musici kregen tijdens het jubileumconcert de handen op elkaar in Het Kwartier.

Ter ere van het jubileum traden de drumband en het harmonieorkest gezamenlijk op onder leiding van Wilco Moerman (drumband) en Xandra Zijlstra (Harmonieorkest).

Tijdens het concert werden twee jubilarissen gehuldigd: Carla Sol-Kersenboom (50 jaar lid) en Wim Boer (65 jaar lid). Zij werden onderscheiden met een erespeld, terwijl laatstgenoemde van voorzitter Peije Verdoold te horen kreeg dat hij tot erelid van de vereniging is benoemd. Aan het slot van de muzikale avond vol hoogtepunten werden de muzikanten beloond met een staande ovatie van het enthousiaste publiek.

Het eerstvolgende optreden van de jubilaris is op zaterdagavond 21 april. Dan geeft de harmonie in samenwerking met BrassBand Schoonhoven en De Waardgangers uit Bergambacht een Oranje Concert in het Kwartier in Stolwijk. Meer informatie: www.harmoniestolwijk.nl en via Facebook.