Schakers verliezen kansloos

krimpen a/d ijssel • Het eerste schaakteam van Krimpen verloor kansloos van Rokado: 5,5-2,5.

Ondanks een tactische opstelling met topscorer Harold van Dijk aan het vierde bord was er in Oud-Beijerland geen eer te behalen voor de Krimpense schakers. Van Dijk won wel en ook Wiggert Pols dwong zijn tegenstander tot overgave, maar daar tegenover stonden vijf verliespartijen. Alleen Dolf Meijer boekte remise en droeg bij aan de score van 2,5 punten. Krimpen is nu afgezakt naar de middenmoot.


Hendriks van voren in Waarderpolder

regio • Master Matthieu Hendriks uit Krimpen aan de Lek is het wielerseizoen in Haarlem begonnen met een vijfde plaats in de Ronde van de Waarderpolder. Haastrechtenaar Ad Slingerland sprintte naar de achtste plaats.

Junior Ruben Buitendijk beëindigde zondag in België de Nokere Koerse op de negende plaats. Na een val knokte hij zich terug naar het peloton, waaruit een zestal ontsnapt was. Elite renner Piotr Havik werd 29ste in de Profronde van Drenthe. Kort achter een tien man sterke kopgroep sprintte de Ammerstollenaar af in het peloton.


Weer verlies OTTV

ouderkerk a/d ijssel • Het is het eerste team van tafeltennisvereniging OTTV weer niet gelukt om een goed resultaat te bereiken tegen Trefpunt uit Krimpen aan den IJssel. Na vele lange partijen werd het een 9-1 nederlaag. Frans Batenburg wist met zijn technische spel toch een punt te scoren. Door knieklachten kon hij zijn laatste partij niet voluit spelen.


Benschop loot JOS

benschop • Vertegenwoordigers van vv Benschop hebben de loting verricht voor de kwartfinales van de districtsbeker West 1.
Benschop, als derdeklasser de verrassing bij de laatste acht, lootte zelf een thuiswedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 28 maart.