Voetbalplaatjes sparen

bergambacht • Plus Van der Vlist en voetbalvereniging Bergambacht hebben afgelopen week de voetbalplaatjesactie afgetrapt.

De actie wordt gehouden omdat vv Bergambacht in 2018 haar 85-jarig jubileum viert. "Het is prachtig om met onze club voetbalplaatjes uit te kunnen brengen dankzij een sportieve ondernemer en hiermee op een bijzondere manier aandacht te besteden aan het jubileum,'' zegt René ter Braak, voorzitter van vv Bergambacht.
Die sportieve ondernemer van de PLUS supermarkt is Ernst van der Vlist, zelf al jaren actief binnen de vereniging en voormalig eerste elftalspeler. Daarnaast is hij hoofdsponsor van de club en pronkt zijn bedrijfslogo op het shirt van het vlaggenschip van vv Bergambacht. "Ik draag de club al jaren een warm hart toe en dan is het mooi dat ik met zo'n actie iets kan betekenen in het jubileumjaar ', aldus Van der Vlist.
Alle voetballende leden van vv Bergambacht, van het eerste elftal tot aan de minipupillen en de dames, zijn op de foto gegaan voor hun eigen voetbalplaatje. Deze kunnen worden verzameld in een boek, dat tevens dient als jubileumgids. Met tekst en beeld wordt hierin aandacht besteed aan 85 jaar vv Bergambacht.

Vanaf deze week krijgen klanten bij besteding van 10 euro en bij actieproducten een pakje met vier voetbalplaatjes van vv Bergambacht.


SSS-turnsters naar finale

lopik • Twee turnsters van SSS Lopik -Inge van Wegen en Britt van Elteren- hebben zich zaterdag tijdens in de categorie D2 geplaatst voor de finale.

Inge van Wegen, een van de jongste meisjes in de eerste ronde, liet zien dat ze makkelijk meekomt met de wat oudere turnsters. Zij werd vijfde. Britt van Elteren stond bij de vorige wedstrijd ook al op het podium Zij werd eveneens vijfde.
Voor de andere turnsters uit deze ronde is het nog even afwachten of zij geplaatst zijn voor de finale. Dit horen zij binnenkort.