• Corrie Strien en Seline Dorrestijn.
• Corrie Strien en Seline Dorrestijn. Foto: Jan Timmer

Spetters4Kids: al tien jaar 'jong'

schoonhoven • Het plezier 'spettert' er van af bij Corrie Strien en Seline Dorrestijn: de twee vrolijke gezichten van Spetters4Kids in Schoonhoven.

Corrie Strien begon de in baby- en kinderkleding gespecialiseerde winkel aan de Lopikerstraat 52 exact tien jaar geleden. "Ik werkte toen een half jaartje in de winkel en hoorde dat de vorige eigenaar er mee wilde stoppen", vertelt ze. "Ik bedacht me meteen dat het een goed idee zou zijn om de zaak over te nemen. Ik zag namelijk best mogelijkheden aan de hand van een iets ander concept. Ik wilde een winkel die overzichtelijk, ruim en uitnodigend is voor zowel kinderen als moeders."

Ook wilde ze ervoor zorgen dat iedereen er iets leuks zou kunnen vinden. "Bij Spetters4Kids lukt dat. Je kunt hier terecht een leuk shirt voor 12, maar ook voor 34 euro of voor broeken van bijvoorbeeld 24 maar ook 54 euro. Elk type klant is hier van harte welkom en dat stralen we volgens mij ook uit. Die tijd is voorbijgevlogen."

Het tienjarig bestaan werd afgelopen week al gevierd met 'het prijzenrad', waarbij elke klant na aankoop van een artikel een prijs kon winnen. De komende maanden staan alweer volgende acties gepland. "Om de simpele reden dat het leuk is om je klanten te verwennen", glimlacht Corrie Strien.

Bij Spetters4Kids kun je terecht voor kinderkleding in de maten 92-176 (12 tot plusminus 14 jaar) en het lekker stoere babymerk Tumble & Dry vanaf maat 50. "De collecties wisselen snel. Ook komen we regelmatig met nieuwe merken", weet Corrie. "En sommige labels zijn we gewoon al tien jaar trouw: Name-it, Jubel & Sturdy en Cars. Dat zijn fantastische merken die zichzelf steeds aansprekend vernieuwen en niet op elke straathoek verkrijgbaar zijn."

Misschien nog wel belangrijker dan het scala aan leuke baby- en kinderkleding is de vriendelijke en adviserende aanwezigheid van Corrie en vaste medewerkster sinds negen jaar Seline. "We kunnen lezen en schrijven met elkaar", stelt Corrie Strien vast. "Samen met onze klanten maken we een feestje van bij Spetters4Kids!"

Jan Timmer