• Wim van Olm: 'We hadden meer ruimte nodig'.
• Wim van Olm: 'We hadden meer ruimte nodig'. Foto: Jan Timmer

Keukens nog beter in de spotlights

stolwijk • In alle rust inspiratie opdoen, advies krijgen en eventueel je aankoop bepalen. Bij Olmkeukens nemen ze de tijd voor hun klanten en ben je nog voordelig uit ook.

Enkele maanden geleden betrok Olmkeukens haar nieuwe vestiging aan de Nijverheidsweg 5 in Stolwijk. Voor eigenaar Wim van Olm ging daarmee een wens in vervulling. "We hadden simpelweg meer ruimte nodig om onze keukenopstellingen beter in de spotlights te zetten en onze klanten met alle egards te kunnen ontvangen. Bij Olmkeukens gaat het er namelijk anders aan toe dan bij veel grote keukenketens." Ook Van Olm kent de verhalen over verkopers die aanbiedingen doen waar je meteen je handtekening onder moet zetten. "Mijn manier van zaken doen is het niet", stelt hij vast. "Ik communiceer helder en open en werk met vaste, scherpe prijzen. Dat kunnen we doen omdat we zelfstandig opereren en altijd voor kwaliteit gaan. Prettig is ook dat we met een groep van zo'n tachtig collega's zijn aangesloten bij keukenspecialist.nl, een organisatie die haar keukens inkoopt bij retailketen Der Kreis in Duitsland. Voor onze klanten betekent dat een garantie op degelijkheid en de zekerheid van een eigentijdse of trendy keuken."

Elke keukenaankoop wordt door Wim van Olm persoonlijk begeleid. "Klanten kunnen desgewenst bij ons hun eigen keuken ontwerpen of op basis van een wensenlijstje zich uitgebreid laten adviseren. Ook biedt Olmkeukens de mogelijkheid om losse inbouwapparatuur aan te schaffen en te laten plaatsen. Dat geldt ook voor aanrechtbladen, wasautomaten, drogers, losse koelkasten, keukenmeubilair en lampen. Wij leveren en monteren met een vast montagebedrijf waar we al jaren mee werken. En met één eindverantwoordelijke, die het gehele traject van a tot z begeleidt: dat ben ik!" Wie wil komen kennismaken met het uitgebreide assortiment van Olmkeukens is welkom aan de Nijverheidsweg op bedrijventerrein Stolwijk. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies in de showroom dan wel thuis. Olmkeukens is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.00-17.00 uur. Wie buiten deze uren een afspraak wil maken, is ook welkom: 0182-604460 of info@olmkeukens.nl.