Afbeelding

WAUW 2.0: feestelijke opening nieuwe winkel

stolwijk • 'WAUW your fashion store' verhuist en opent zaterdag 3 februari zijn deuren aan de Bovenkerkseweg 2 in Stolwijk.

In de nieuwe winkel breidt WAUW uit met een complete herencollectie. Eigenaresse Rozanna Veuger: "Het is een droom die uitkomt dat dames, kinderen en nu dus ook heren in onze nieuwe winkel een trendy en betaalbare outfit kunnen scoren."

Net als voor de dames en kinderen, heeft WAUW ook voor de heren unieke merken, 'die net even anders zijn'. Rozanna: "Denk aan Junk de Luxe, Woodbird en Destrezzed. Vanaf juli is ook SikSilk te koop, gedragen door de grootste voetballers van de wereld. WAUW is één van de eerste in Nederland die dit merk gaat verkopen."

Vervolgens: "We hebben in de winkel een gezellige sfeer gecreëerd, een echt huiskamergevoel. We vinden het belangrijk dat de drempel laag is en dat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. We kopen van elk item maar één serie maten in. Zo heeft iedereen die bij ons koopt een unieke outfit."

Tijdens de opening op zaterdag 3 februari shoppen klanten de gehele nieuwe collectie met korting. Rozanna: "De herencollectie is zelfs ter promotie tot en met 10 februari verkrijgbaar met korting. Daarnaast krijgen de eerste vijftig betalende klanten een goodiebag en verloten we tijdens de openingsweek mooie items van de diverse merken. Kortom, Marjolein en ik hebben er enorm veel zin in en we hopen dat iedereen zaterdag of de komende periode een kijkje komt nemen."


Nieuwe bingomolen

schoonhoven • De activiteitencommissie van Sola Gratia in Schoonhoven beschikt dankzij Bas Rechtuyt van de gelijknamige Plus-supermarkt in Schoonhoven over een nieuwe bingomolen.

De mini-bingomolen die de activiteitencommissie eerst tot haar beschikking had, werd door de bewoners geen succes bevonden. De cijfers op de ballen waren dermate klein dat er bij herhaling verkeerde getallen werden genoemd.

Bas Rechtuyt bleek bereid om een nieuwe, grote bingomolen aan de bewoners van Sola Gratia te schenken. Deze kwam hij op de bingomiddag persoonlijk overhandigen.


Prijzen afhalen

benschop • Bij de verloting van Kursusprojekt Benschop/Polsbroek, tijdens de open dag in Dorpshuis XXL, zijn de meeste prijzen al in ontvangst genomen. De prijzen die gevallen zijn op de volgende lotnummers, zijn echter nog niet afgehaald: groen: 203, 388, 390, 413, 595, 778, 798, 950; roze: 2, 7, 27, 82; geel: 483. De prijzen zijn af te halen bij Annie Buunen, aan de Oranje Nassaustraat 19 in Benschop.