Ammerstol kansloos

ammerstol • Ammerstol kwam er tegen Gouda niet aan te pas. De mannen van trainer Rieny Looren de Jong verloren met 5-0.


Geen schokeffect

polsbroek • SPV'81, dat in de winterstop trainer Raymond Lantinga op non-actief zette, verloor onder leiding van interim-trainer Henk van Pernis in en tegen Linschoten met 2-0.

In het gelijkwaardige duel kregen beide teams weinig kansen. Vlak voor het rustsignaal nam de thuisclub de leiding door een frommelgoal. Een prachtig afstandsschot van een Linschotenaar na de theepauze betekende de knock-out voor de Polsbroekers, al had Jan Doeland wel moeten scoren nadat hij oog-in-oog met de doelman stond. Een incident liet de wedstrijd als een nachtkaars uitgaan. Voor een overtreding van Sander Koolwijk werd niet gefloten, waarna de Linschotense doelman voor eigen rechter speelde en Koolwijk torpedeerde. De arbiter bestrafte deze onbesuisde actie met rood, waarna hij vervolgens meteen afsloot.


Kampioen sluit waardig af

schoonhoven • BCS, dat afgelopen week al kampioen werd door een 1-7 winst bij BC Mix, wilde zonder de zieke Otto Finkensieper, maar met invaller Wouter Wesselius, en vaste spelers Jack Verheijden, Erica Schijf en Rianda Verheijden ongeslagen blijven in de vierde klasse. Dat lukte, het werd een afgetekende 7-1 overwinning.


KOAG doet goede zaken

krimpen aan den ijssel • Korfbalclub KOAG deed goede zaken door Korbis met 19-23 te verslaan.

Dat ging niet eenvoudig, want KOAG had weinig verweer tegen de beste schutters van Korbis. In een mum van tijd stond het 6-2. KOAG kwam dan ook moeizaam op gang, maar kreeg langzaam grip op de wedstrijd.

Tien minuten voor rust hadden de Krimpense korfballers de achterstand ongedaan gemaakt, maar Korbis gaf niet op in sporthal de Dreef in Waddinxveen. Thomas de Vette was echter scherp in de eindfase en bracht KOAG met een doorloop naar drie punten verschil. In de slotminuut bepaalde Jesse van Viersen de eindstand op 19-23.


BC Lekkerkerk eindigt met winst

lekkerkerk • Het eerste team van badmintonclub Sluyk/Lekkerkerk heeft zijn laatste wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 5-3 overwinning op TFS Barendrecht. Daarmee is Lekkerkerk op de vierde plaats geëindigd in de landelijke vierde divisie.


OTTV onderuit

ouderkerk • Het vernieuwde team van tafeltennisvereniging OTTV verloor de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie met 1-9. Trefpunt uit Krimpen aan den IJssel was te sterk. Jan Baas, zelf inwoner van Krimpen ad IJssel, redde de Ouderkerkse eer door in de langste partij van de avond met veel geduld het balletje steeds terug te brengen op de tafel.