• Makelaar/taxateur Hennie van Vliet.
• Makelaar/taxateur Hennie van Vliet. Foto: Jan Timmer

HV-Makelaardij: ervaren en persoonlijk

schoonhoven • Deskundigheid, een schat aan ervaring, een ruime kennis van de regionale huizenmarkt en een persoonlijke werkwijze: makelaar/taxateur Hennie van Vliet heeft het allemaal. Met haar kantoor HV-Makelaardij brengt ze al die pluspunten in de praktijk.

Veel mensen kennen Hennie van Vliet uit de periode waarin ze actief was binnen Den Boer Van Vliet Makelaardij in Krimpen aan de Lek. "Afgelopen jaar namen we na ruim tien jaar afscheid van elkaar", vertelt ze. "In november ben ik voor mezelf begonnen na een lange loopbaan in loondienst bij diverse makelaarskantoren. Ik vond het best even eng om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, maar inmiddels mag ik vaststellen dat het een goede zet is geweest om met HV-Makelaardij te beginnen. De reacties zijn positief en de opdrachtgevers weten me al prima te vinden."

Vreemd is dat niet gezien de voortreffelijke reputatie die Hennie van Vliet de voorbije decennia opbouwde in de wereld van de makelaardij. Wie haar inschakelt heeft de zekerheid van hoogwaardige dienstverlening, doortastendheid en een prettig persoonlijk contact. "Ik ben een mensenmens", glimlacht ze. "De omgang van mijn cliënten behoort tot de fijnste aspecten van mijn werk. En nóg leuker is het om ze op maat te bedienen met een tot in perfectie uitgevoerde opdracht. Cliënten waarderen het zeker ook dat ik in deze vaak hectische woningmarkt, die soms tot op emoties gebaseerde aankoopbeslissingen kan leiden, de zakelijkheid niet uit het oog verlies."

Ook haar vermogen tot luisteren naar en vertalen van woonwensen, haar flexibiliteit en haar bereikbaarheid worden vaak geroemd. Zelf vindt Hennie van Vliet dat de normaalste zaak van de wereld. "Ik houd van mijn werk, vind het prettig om mensen te helpen en pak graag door."

HV-Makelaardij is bij uitstek gespecialiseerd in aankoopbegeleiding van woningen en taxaties in de Krimpenerwaard en een gedeelte van de Lopikerwaard. Daarnaast kan het kantoor worden ingeschakeld voor verkoop van onroerend goed. HV-Makelaardij is aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPro.

"Een bewuste keuze die ik heb gemaakt omdat mijn bedrijf zich nog in de opstartfase bevindt", vertelt Hennie van Vliet. "Bij VastgoedPro zijn de entreekosten relatief laag in vergelijking tot de NVM, waar ik voorheen bij was aangesloten en ook in het regiobestuur zat. Het is mijn bedoeling om straks weer naar de NVM terug te gaan. Eerst wil ik echter een succes maken van HV-Makelaardij. De start was in ieder geval goed. Het is fijn om het vertrouwen te hebben van zoveel mensen."

q www.hv-makelaardij.nl

Jan Timmer