• GeoFort Herwijnen wordt omgetoverd tot winterfort.
• GeoFort Herwijnen wordt omgetoverd tot winterfort.

Kerstbomen tot aan de wolken

herwijnen • Het GeoFort is deze winter omgetoverd tot winterfort. Niet alleen het echte forteiland, maar ook het digitale forteiland.

Een met sneeuw bedekt forteiland. Versierde kerstbomen tot aan de wolken, gigantische sneeuwpoppen en vliegende arrensleeën. Op het virtuele forteiland kan het allemaal. Deze kerstvakantie kun je een kijkje nemen op het winterse forteiland in de populaire game Minecraft. De winterse Minecraftspeurtocht is de hele kerstvakantie elke (openings)dag te doen bij GeoFort.

Niet alleen online, maar ook offline is het fort omgetoverd tot winterfort. Met een gezellig ingericht winterterras, kampvuur en versierde kerstbomen. Ook de verschillende ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor het seizoen.

Conny, de drijvende kracht achter de decoratie, vertelt: "We hebben voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Bijna alles is zelfgemaakt en veel materialen zijn hergebruikt." Zo zijn van wc rollen sterren gemaakt, pallets omgetoverd in houten kerstbomen en hangen er in lege glazen flessen gezellige kerstlampjes.

Gegarandeerd sneeuw

Hoewel het digitale fort al met sneeuw bedekt is, is het altijd even afwachten of het forteiland ook een laagje sneeuw krijgt. Gelukkig kun je in het GeoLab van GeoFort ook altijd nog zelf sneeuw maken. Zo heb je gegarandeerd sneeuw bij GeoFort deze winter.

Voor meer info en het complete programma:


q www.geofort.nl/agenda/kerstvakantie-bij-geofort