Uitslag kerstfair Haaften

haaften • Bij de kerstfair op 14 december in de Burcht van Haeften heeft de Studiekring Haaften drie levensmiddelenpakketten verloot. Ze zijn gewonnen door: G. Sterrenberg uit Haaften, de eerste prijs ter waarde van 50 euro; J. de Kiviet uit Haaften, tweede prijs ter waarde van 30 euro en C. Snoek uit Tuil, derde prijs ter waarde van 20 euro.


Dienstregeling Riveer

regio • Op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag is alleen het veer Brakel-Herwijnen in de vaart, volgens aangepaste dienstregeling, van 12:00 tot 20:00 uur. Op de trajecten rondom Gorinchem en tussen Aalst en Veen wordt niet gevaren tijdens deze feestdagen. Toch over het water naar bijvoorbeeld Gorinchem of Woudrichem? Of Loevestein, dat alleen op Tweede Kerstdag geopend is? Reserveer dan de Watertaxi via 06-22558233. De voet- en fietsveren rond Gorinchem varen op oudejaarsdag volgens de reguliere dienstregeling. Dit betekent dat de eerste veren vanaf 6:30 uur en 6:45 uur vertrekken vanuit Gorinchem. De autoveren in Brakel en Aalst starten volgens de normale tijd, om 5:30 uur en 6:55 uur, maar stoppen allebei om 19:00 uur. Op nieuwjaarsdag vaart alleen het veer Brakel-Herwijnen, van 12:00 tot 20:00 uur.

q www.riveer.nl/dienstregeling-kerst


Oliebollenactie

leerdam • Songs of Jou houdt maandag 30 december de jaarlijkse oliebollenactie. Er kunnen heerlijke oliebollen, oliebollen met krenten en rozijnen, de ouderwetse appelflapjes met gat en de heerlijke appelbeignets worden besteld via het bestelformulier dat per mail wordt verzonden. Een bestelling kan ook worden doorgebeld. De bollen worden gebakken door kwaliteitsbakker De Jager en zijn op te halen op een adres in Leerdam. In een cirkel van twee kilometer om Leerdam wordt de bestelling thuis gebracht. Het bestelformulier kan worden aangevraagd via oliebollenactiesongofjoy@gmail.com of doorbellen van de bestelling kan via 06-27543255 of 06-57350602 of stuur een bericht via Facebookpagina oliebollenactiesongofjoyleerdam. Graag uiterlijk aanmelden voor 27 december.