HSSC'61 pakt punt in Vleuten

vleuten • HSSC'61 leverde een prima prestatie door bij het sterke DESTO een punt mee te nemen: 2-2. Trainer Gerrit Molenaar was dan ook bijzonder tevreden. "Zeker voor rust hebben we gewoon weer heel erg goed voetbal laten zien, terwijl we toch Floris Kool en Bas Scheenhart misten", zei Molenaar. De in de punt geposteerde Frank de Goeij opende de score. Na de gelijkmaker kwamen de gasten via Ferry Uittenbogaard nog voor rust opnieuw aan de leiding. "Na rust drong de tegenstander ons terug", zag Molenaar. "Maar we werden op de been gehouden door keeper Niek de Vos. Vorige week was ik kritisch op hem, vandaag deed hij het uitstekend." De Vos moest nog één keer vissen en dus pakte Heicop een punt.

ASH geeft wedstrijd in eerste helft weg

hellouw • ASH ging op eigen veld met 2-3 onderuit tegen Lekvogels. Volgens Ron Laros gaf zijn ploeg de wedstrijd voor rust weg. "Toen speelden we belabberd. Er was geen beleving en spelvreugde. We werden pas wakker toen het 1-3 was en dat was te laat." Lekvogels nam al vroeg de leiding. Jens Duizer zorgde nog voor de 1-1, maar de gasten gingen met een 1-3 voorsprong aan de thee. De 2-3 van Hans van Kranenburg na rust moest de inleiding voor een slotoffensief zijn, maar in het laatste kwartier kon ASH geen potten meer breken.

Rhelico met winst de winterstop in

rumpt • In de laatste wedstrijd voor de winterstop pakte Rhelico zijn derde zege van het seizoen. Kerkwijk werd met 3-2 verslagen. Volgens trainer Adrie van Steijn was dat terecht. "We hebben nu wél de kansen afgemaakt, waar we die tot nu toe vaak lieten liggen. Maar ook alle credits aan Kerkwijk. Die hebben net als wij een jonge, voetballende ploeg. Het was gewoon een leuke wedstrijd." Via Sander Noom nam Rhelico de leiding. Halverwege stond het echter 1-1. De drie wissels in de rust pakten voor Rhelico prima uit. Sjoerd Dragstra knalde van twintig meter de 2-1 in de kruising. Na de 3-1 van Jan Bassa leek de wedstrijd gespeeld. Kerkwijk kwam echter terug tot 3-2 en in de blessuretijd werd het nog spannend. "Maar gelukkig krijgen we nu toch de beloning met drie punten", zei Van Steijn.

Winteractiviteiten bij LRC Leerdam

leerdam • De winterstop op het Glaspark betekent zeker geen winterslaap. Naast het traditionele Oliebollen Zaalvoetbal Toernooi in de sporthal van Laco organiseert de Supportersvereniging Door Weer en Wind van LRC Leerdam ook activiteiten op het Glaspark.

Lootjes

Op zaterdagmiddag 21 december draait in de kantine het rad van avontuur weer overuren. Vanaf 15:00 uur zullen de lootjesdames vol enthousiasme de lootjes verkopen, waarmee mooie vleesprijzen van Rien Baas en heerlijke wijnen van Het Span Moorkoppen zijn te winnen.

Quiz

Na de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari kunnen de voetbalkenners uit Leerdam en omstreken weer meedoen aan de LRC Leerdam Voetbalquiz. In koppels van twee personen wordt in twee ronden gestreden om de drie finaleplekken. Geïnteresseerden kunnen zich via de mail (dwenw@hotmail.nl) aanmelden.