Herovina overrompelt Leerdam Sport : 3-7

leerdam • Herovina overrompelde Leerdam Sport met een bliksemstart. In Leerdam leidde Herovina al binnen een kwartier met 0-5, mede door blunders van de thuiskeeper. Na rust vielen er - evenwichtiger verdeeld over beide teams - nog vijf goals, maar met 3-7 keerde de spanning niet meer terug. Herovina staat nu tweede op de ranglijst.

Leerdam-keeper Dawid Palicki had een offday. Hij ging bij drie van de eerste vijf goals in de fout. Coen de Ridder, Jesse van Vliet, Lloyd Hobo en tweemaal Arnel Kocan zetten Herovina met een 0-5 voorsprong vroeg in een zetel. Bij de thuisclub trof alleen Ray Kant met een kopbal het houtwerk. Met een mooi derde doelpunt van Arnel Kocan liep Herovina zeven minuten na de thee tot 0-6 uit. Dankzij een goal van Maurits van Heusden en een penalty van Youssef Boudou kwam Leerdam Sport nog tot 2-6 terug. Na de 2-7 door Herovina-invaller Frank Clements had de thuisclub vlak voor tijd via een kopbal van Ray Kant het slotwoord: 3-7.