Beesd en SVS'65 met 1-1 in evenwicht

beesd • Beesd en SVS'65 pakten na een 1-1 gelijkspel allebei een punt en konden daar beide goed mee leven.

Het gebeurt zelden dat trainers van twee clubs na een wedstrijd hetzelfde verhaal vertellen. Na afloop van Beesd-SVS'65 was dat echter wél het geval. "Het was geen verkeerde wedstrijd en 1-1 is de juiste uitslag", vond Beesd-trainer Dick Wammes. "Voor rust waren zij wat beter en waren wij een tikje timide. In de tweede helft hebben we dat kunnen loslaten en speelden we best leuk."

"Het was inderdaad de juiste uitslag", was ook de mening van José van de Ven. "Het was een wedstrijd met veel strijd. We maakten het elkaar lastig om te voetballen, want ook Beesd is een ploeg die graag wil voetballen."

Op aangeven van Ryan Brood nam Spijk via Jeremy de Vries voor rust de leiding. Na een uur spelen maakte Kevin Kruissen na een handsbal uit een strafschop de 1-1. "Toen hadden we het wel even taai en moest onze keeper ons een paar keer redden, maar in de slotfase konden we toch nog wat brengen", zag Van de Ven.

Wammes zag zijn ploeg na rust een sterke periode hebben. "Naast die goal kregen we nog een aantal goede kansen, maar in de slotfase speelden zij weer wat verder naar voren. Echt in de problemen zijn we echter niet meer geweest."