Heukelum geeft 4-0 voorsprong uit handen

heukelum • Na 25 minuten met 4-0 voor staan en uiteindelijk met slechts één punt van het veld stappen. Het overkwam Heukelum tegen Woudrichem. De gasten kwamen al snel terug in de wedstrijd en kwamen vlak voor tijd langszij: 4-4. En dus stapte Heukelum met een rotgevoel van het veld. "Terwijl we tegen een sterke tegenstander prima gevoetbald hebben en een punt pakken", zei trainer Jerome Ceton. "Maar als je 4-0 voor staat, ben je natuurlijk wél teleurgesteld als het nog 4-4 wordt."

Heukelum schoot uit de startblokken en kwam via mooie doelpunten van Sil van Putten, Benjamin Meijdam, Rick van Loo en Semih Kaplan op een riante voorsprong. Al voor rust kwamen de gasten terug tot 4-2. De verwachte stormloop na rust bleef echter uit en Heukelum kreeg kansen de wedstrijd op slot te gooien. Omdat dat niet gebeurde, was de 4-3 tien minuten voor tijd het startsein voor een hectische slotfase. In de 89e minuut viel ook nog de 4-4.