WNC gelijk tegen Sliedrecht

waardenburg • WNC pakte tegen Sliedrecht een keurig punt. In Waardenburg werd niet gescoord: 0-0. "Vooraf teken je voor een punt", zei trainer Cor Prein. "En achteraf is dat ook een prima en terecht resultaat." Prein vond zijn ploeg voor rust beter dan de gasten. "We hadden een licht overwicht en kregen ook een paar aardige kansen." Na rust waren de rollen omgedraaid, maar één ding bleef hetzelfde. Ook Sliedrecht wist niet te scoren en dus moesten beide ploegen met 0-0 genoegen nemen.


Molenaar geniet ondanks nederlaag

hei- en boeicop • HSSC'61 ging met 0-2 onderuit tegen de ongeslagen koploper Jonathan. Desondanks genoot Gerrit Molenaar van het spel van zijn ploeg. "We hebben vandaag gewoon heel goed gespeeld, maar twee houdbare ballen op doel doen ons de das om. We hadden echt een punt verdiend tegen een heel sterke ploeg." Na de heel vroege 0-1 was de thuisploeg een aantal keren dicht bij de gelijkmaker. Drie ballen werden uit de doelmond weggewerkt. De sterk spelende Floris Kool kopte tegen de lat. "De uitslag is teleurstellend, maar ik heb vandaag genoten van beide ploegen", zei Molenaar.


Verdienstelijk punt voor Haaften

haaften • Haaften hield aan de wedstrijd tegen subtopper NOAD'32 een punt over. "Een verdienstelijk resultaat", oordeelde trainer Bart Fransen. Via Jelle van Zuijdam nam Haaften in de eerste helft de leiding, maar daarna had de ploeg het moeilijk. "Toen stonden we wel onder druk. Zij scoorden twee keer snel achter elkaar", zag Fransen. En dus moest Haaften na rust in de achtervolging. Twintig minuten voor tijd leidde dat tot de gelijkmaker van Thijmen Gerringa. "En daarna hebben we zelfs nog kansjes gekregen om te winnen, maar zij ook. Dus 2-2 is een prima uitslag", besloot Fransen.