Top2000 bus in Leerdam

leerdam • Ieder jaar houdt Kerk aan de Linge eind december in de Bethelkerk in Leerdam een Top2000 dienst: een bijzondere kerkdienst met veel (pop)muziek uit de landelijke Top2000.

Dit jaar wordt, vanwege de grote belangstelling vorig jaar, de dienst zelfs twee keer gehouden: op 28 en 29 december. Binnenkort zal uitgebreidere informatie bekend gemaakt worden over de diensten en de mogelijkheid voor belangstellenden om hiervoor, gratis, kaarten te krijgen.

In de eerste week van december kan er gestemd worden voor de landelijke Top2000 die eind december wordt uitgezonden op Radio2. Om het stemmen te promoten rijdt komende week de Top2000 stembus van Radio2 door heel Nederland.

Op donderdag 5 december om ongeveer 13:00 uur stopt de bus bij de Bethelkerk in Leerdam voor een korte live-uitzending op Radio2 door de dj's Wouter van der Goes en Frank van 't Hof. Tevens worden live beeldopnames uitgezonden via nporadio2.nl. Bij deze uitzending zal onder andere burgemeester Sjors Fröhlich aanwezig zijn en geïnterviewd worden.