ASH en Rhelico met 1-1 gelijkspel in balans

hellouw • ASH en Rhelico deden in Hellouw weinig voor elkaar onder en dus was de 1-1 een logische uitslag.

Dat vond in ieder geval Rhelico-trainer Adrie van Steijn. "We kwamen al snel op 0-1, maar daarna vergaten we te voetballen. Het was een echte vechtwedstrijd. Geen van beide verdiende meer dan een punt."

Teamspirit

Collega Ron Laros van thuisclub ASH keek daar iets anders tegenaan. "Achteraf denk ik dat we toch iets meer hadden moeten pakken."

"Na rust komen we drie keer vrij voor hun keeper. Qua teamspirit hebben we het perfect gedaan, maar we scoren gewoon wat te moeilijk."

Via Manuel van Haaren kwamen de gasten al vroeg op voorsprong, maar ASH kreeg steeds meer controle. Luke van Noord scoorde met wat mazzel na een halfuur de 1-1. Zijn afstandsschot leek een eenvoudige prooi voor Rhelico-doelman Michel Kuipers, maar de bal stuitte vlak voor de keeper op, waarna Kuipers er overheen dook.

Na rust werd er op De Korfgraaf niet meer gescoord. Bij ASH lieten Danny Bijl, Hans van Kranenburg en Jens Duizer kansen liggen.

"Ik ben blij dat we nu met een mindere wedstrijd wel een keer een resultaat pakken", zei Van Steijn. "Vorige week tegen Leerdam Sport speelden we beter, maar bleven we wel met lege handen achter."