Houten veel te sterk voor HSSC'61

houten • Houten was op eigen veld veel te sterk voor HSSC'61. Het werd 6-2 en dat was volgens Gerrit Molenaar ook precies de verhouding tussen beide clubs. "Zij waren zeker voor rust veel beter dan wij. We hebben vandaag alle hoeken van het veld gezien", gaf Molenaar toe. "We hebben in deze derde klasse bovenin een aantal grote clubs spelen. Die zijn gewoon te groot voor een clubje als HSSC'61." Na de 1-0 maakte Koen Looy nog gelijk. HSSC'61 dacht daarna met 2-1 de rust te halen, maar in de slotfase van de eerste helft scoorde Houten nog twee keer. "En Niek de Vos heeft er voor rust nog een paar ballen uit gehouden", zei Molenaar. Na rust, toen de wedstrijd al gespeeld was, kon Heicop meer gelijke tred houden. Invaller Lucas van Dam scoorde de 4-2. "En dat het dan nog 6-2 werd, was op basis van de tweede helft geflatteerd. Maar als je kijkt naar de hele wedstrijd is het een logische uitslag", zei Molenaar.


SVS'65 zonder veel moeite langs Well

spijk • SVS'65 had op eigen veld niet veel moeite met hekkensluiter Well: 5-0. Door de zege zet SVS'65 zijn opmars in de vierde klasse verder voort. Uitblinker Bennie Boeijink opende na een halfuur de score in Spijk.
Ook Willem Looijen vond weer het net. Hij maakte vlak voor rust de 2-0. Met twee treffers, waaronder een schitterend schot in de verre kruising, bracht Jeremy de Vries de zege voor SVS'65 definitief in veilige haven. Bart van Andel bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 5-0.